BUCUREȘTI

CANDYBAR EVENIMENTE

Fie că vorbim despre evenimente corporate sau private, îți oferim consultanță și te ajutăm să alegi cea mai bună variantă, ținând cont de tipul de eveniment și de preferințele tale. Cerințele tale și experiența noastră sunt ceea ce duc la succesul oricărui tip de eveniment.

CERE OFERTA
  Eveniment PrivatEveniment Corporate
  GALERIE CATERING EVENIMENTE

  CE SPUN CLIENȚII

  RĂSFĂȚ DULCE

  CANDY BAR

  Candy bar-ul, acel colț colorat din orice tip de eveniment și pe care toți invitații îl așteaptă. Organizezi un eveniment corporate sau o petrecere tematică la birou? Ori o aniversare, un botez sau o cununie? Un candy bar este alegerea perfectă, indiferent de eveniment sau de tipul de invitați. Se pliază pe toate gusturile prin diversitatea preparatelor și aduce zâmbetul pe chipul tuturor.

  Torturi, macarons, cannoli, verrines, mini tarte, eclere, mini pavlova, fructe proaspete, lemonade bar - sunt doar câteva dintre sortimentele pe care ți le putem pune la dispoziție pentru a transforma evenimentul tău într-unul dulce și colorat. Tu ne ceri, noi îți propunem, iar împreună alegem cea mai bună variantă care să se plieze pe gustul și pe bugetul tău.

  Coș
  • Nu ai produse în coș.