BUCUREȘTI

CATERING EVENIMENTE

Fie că vorbim despre evenimente corporate sau private, îți oferim consultanță și te ajutăm să alegi cea mai bună variantă, ținând cont de tipul de eveniment și de preferințele tale. Cerințele tale și experiența noastră sunt ceea ce duc la succesul oricărui tip de eveniment.

CERE OFERTA

  Eveniment PrivatEveniment Corporate


  GALERIE CATERING EVENIMENTE

  CE SPUN CLIENȚII

  CORPORATE

  CATERING

  Organizezi un eveniment corporate sau o petrecere tematică la birou? Singura ta grijă trebuie să fie discuția cu noi, apoi noi ne ocupăm de tot. Coffee break, buffet suedez, mâncare caldă, cocktail sau pur și simplu niște gustări pentru un moment de socializare între colegi, indiferent ce îți dorești, noi te ajutăm să transformi totul într-un eveniment de succes, care să transforme un moment de afaceri într-un moment de relaxare și networking.

  PRIVATE

  CATERING

  Organizezi o aniversare, un botez sau o cununie? Sau pur și simplu o adunare cu prietenii și familia? Aceste momente sunt unele speciale în viața fiecăruia. Tu ne ceri, noi îți propunem, iar împreună alegem cea mai bună variantă care să se plieze pe gustul și pe bugetul tău. Astfel, indiferent de tipul de locație în care va avea loc evenimentul sau de tipul de catering pe care ți-l dorești, rezultatul va fi unul care va aduce zâmbetul pe chipul tuturor.

  Coș
  • Nu ai produse în coș.