Quiche brânză capră-roșii cherry

(2 recenzii de la clienți)

70,00 lei115,00 lei

Sunt mulţi oameni cărora brânza de capră li se pare prea aspră, ca gust. Mie îmi place, mai ales că brânza pe care am ales-o este o brânză cremoasă, fără asprimea pomenită mai devreme. În combinaţie cu roşiile cherry, pe care am încercat să le aleg cu gust, şi nu acele minunate creaţii de plastic pe care le găsim peste tot, acompaniate de smântână, ouă şi herbes de Provence, cred că am reuşit un gust memorabil, care ne duce cu gândul la bucătaria de pe valea Rhônului.

La Chat Noir poți comanda quiche brânză de capră-roșii cherry, medie sau mare, cu livrare în București sau cu ridicare din Batiștei 22. Testează gusturi noi prin produsele cofetăriei-patiseriei noastre artizanale.

Nu uita să ne dai comanda ta cu minimum 24 de ore înainte să ai nevoie să ți-o livrăm.

Descriere

Compoziție: brânză de capră, busuioc, cașcaval, roșii, ou, smântână.

*Produsul poate conține alergeni. Dacă vă știți alergici la ceva, vă rugăm să specificați în mesajul de comandă!

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

3 portii – aprox 600 gr (diametru 20 cm), 6 portii – aprox 1.1 kg (diametru 28 cm)

2 recenzii pentru Quiche brânză capră-roșii cherry

 1. Alexandra Amariei

  Sărbătorești X ani de căznicie / ai poftă de ceva bun / e ziua cuiva la care ții, oarecum, dar mai degrabă ți-ai tăia o mână decât să pornești cuptorul și să gătești ceva elaborat? Eh, lasă. Unii sunt masochiști de felul lor și fac asta pentru tine, fiindcă au o afacere numită Plăcintissma. Chit că deocamdată e în zona de nișă.

  Ingrediente atent selecționate, pasiune coroborată cu spirit antreprenorial, prețuri rezonabile, iar livrarea, la botul calului. Aka se urcă la volan Mircea cel Bătrân cu aleasa inimii sale, Alexa (sorry, girls) și ți-o aduc în propriul bârlog, să crăpi în tine ca un neha… ăsta, fin connoisseur și degustător al gastronomiei de calitate.

  De data asta, am optat pentru roșii uscate brânză de capră. Combinație care a fost pe placul lui onor husband. Ovcors, nefasta nu comandă orice porcărie în zile când tre’ să se prezinte la țol festiv.

  Deja am ras cam 1/2 din plăcintă. Aka noi, potăile, domnu’ tata și doamna mama.

  Acestea fiind zise, acum îmi fac siesta. În rest, toate bune, vorba unui clasic în viață, căruia îi mulțumim pentru dezmățul culinar.
  _________________________________

  #Love_and_marriage, #La_plăcinte_înainte_la_război_înapoi, #Plăcintissima

 2. Nora Pavel

  Sunt fan brânză de capră. Tarta asta e de neratat. Ierburile și roșiile o complimentează minunat.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
 • Nu ai produse în coș.
Comanda minimă este de 90,00 lei
×