Tartă ratatouille

(5 recenzii de la clienți)

115,00 lei175,00 lei

Una dintre cele mai spectaculoase tarte pe care am văzut-o vreodată este tarta ratatouille. E drept, poate şi cea mai muncită. Feliezi vinete, zuchini şi morcovi, le pui una peste alta şi, iar, una peste alta, le înfăşori în jurul unui centru şi le închizi în amestec de smântână cu ouă. Cu puţin usturoi, cred că a ieşit o treabă bună.

La Chat Noir poți comanda tarta ratatouille (vegetissima), medie sau mare, cu livrare în București.

Nu uita să ne dai comanda ta cu minimum 24 de ore înainte să ai nevoie să ți-o livrăm.

Descriere

Compoziție: vinete, zuchini, morcovi, cașcaval, ou, smântână.

*Produsul poate conține alergeni. Dacă vă știți alergici la ceva, vă rugăm să specificați în mesajul de comandă!

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

4 portii – aprox 750 gr (diametru 20 cm), 8 portii – aprox 1,3 kg (diametru 28 cm)

5 recenzii pentru Tartă ratatouille

 1. Izabela

  O tarta de e x c e p t i e ! Nu ratati intalnirea cu ea).

 2. Diana Dragomir

  Foarte bună!
  Recomand!

 3. Alexandra Amariei

  Pen’ că iar e ziua lu’ doamna mama și nu mă puteam prezenta cu mâna în… buzunar, am apelat din nou la serviciile amicului Mircea Nicolescu von Plăcintissima, fiind mulțumită de prestația anterioară. Dar acum am ales alt sortiment, că așa îmi place mie, să variez.

  Am dat comanda (yep, devine un obicei încetățenit), iar musiu a fost de acord să continuăm colaborarea.

  Azi pe când scrollam de zor la cafea, mă sună sus-numitul M.N. să se văicărească. Vezi doamne, a dat Parkinsonu’ peste el și plăcinta s-a făcut una cu gresia din bucătăria proprie. Ca să tragă de timp, firește. Sub amenințarea toporului, a preparat în 2 timpi și 3 mișcări o a II-a plăcintă alta mică, bonus. Bașca servicii de taximetrie gratis din Costin Georgian până la ai mei, în Berceni. Totul la prețul de, citez, “95 /- 10 = 100 lei”, am încheiat citatul. Dap, nu prea le are cu matematica, puteți să-l fraieriți ușor, dar asta rămâne între noi.

  Plăcinta principală e foarte gustoasă, iar cea mică, primită cacadou, are fructe de pădure autentice, nu maclavais d-ăla sintetic din comerț. Răcoroasă, ușor acrișoară, alunecă bine pe gât în vremuri de restriște. Caniculă, adicătelea.

  P.S.: N-o avea Mircea habar de afaceri, socoteli și treburi d-astea complicate, dar omul e un domn. Mi-a deschis ușa mașinii, nu doar să mă invite ca țăranul înăuntru de la volan, cum se practică. Pe drum mi-a povestit tot felul de istorii interesante, dar pe astea le păstrez pentru mine. Iete așa, pen’ că dacă tipul e cavaler, sunt și eu o doamnă, deci nu mă apuc să bat toba pe interneți despre viața lui privată.

  Ce voiam să zic? A, da, recomand #Plăcintissima din tot sufletul meu mic și negru. Nota 10 pentru plăcintă, plăcințică, transport, povești și mai ales gestionarea situațiilor de criză, capitol la care eu sunt deficitară. Data aviatoare o să iau notițe. Chapeau!

 4. Dana

  Foarte buna!

 5. Ramona

  Zambete multicolore asezate pe o farfurie, asezonate cu un pic de sare, un pic de piper, un pic de dulce… rezultatul?! Papile gustative zambarete si satisfacute pe deplin!
  Recomand!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
 • Nu ai produse în coș.
Comanda minimă este de 120,00 lei
×